برگزاری جلسه شورای برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان استان آذربایجان غربی در واحد ارومیه 1395/11/13

دکتر جمال بحری رئیس شورای برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان استان ضمن عرض خیر مقدم خدمت مسئولین برنامه ریزی و امور اقتصاد دانش بنیان واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی، گزارشی از برگزاری هیات امنای استان در سازمان مرکزی دانشگاه جهت تصویب بودجه سال 96 استان ارائه و تاکید بر عملیاتی نمودن بودجه نمودند و نحوه پیش بینی بودجه های تکلیفی را یادآور شدند.
  بخش دوم صحبت های رئیس محترم شورا اختصاص به آموزش های کاربردی داشت و ایشان از جذب برگزاری آموزش های مذکور از نهادها و ادارات مختلف توسط واحد ها و مراکز رضایت کافی نداشتند و خواستار انعقاد تفاهم نامه های مختلف آموزشی و جذب حداکثری بودجه سازمانها شدند.
بخش سوم سخنان ایشان بررسی گزارش عملکرد سال 1394 دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر سند راهبردی و برنامه ریزی استان بود که توصیه به تطبیق بودجه و برنامه و عملکرد را نمودند.
 در ادامه جلسه جناب آقای دکتر عزیز جوانپور دبیر محترم هیات امنای استان، ضمن تبریک سالگرد پیروی انقلاب اسلامی ایران و آغاز جشن های دهه مبارک فجر به روح پرفتوح حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی درود فرستاده و این فقدان بزرگ را به خانواده دانشگاه آزاد اسلامی تسلیت گفتند و یاد و خاطره ایشان را گرامی داشتند.
همچنین ضمن تشکر از مجموعه معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان واحد ارومیه اشاره به راهبری این معاونت برای دانشگاه نموده و خواستار جدی شمردن این مسئولیت را برای سایر واحد ها شدند.
ایشان از روند پیش بینی بودجه سال 96 استان ابراز رضایت نموده و تاکید بر استفاده از ظرفیت معاونت برنامه ریزی واحد ارومیه توسط سایر واحد ها و مراکز را شدند.
در ادامه به وضعیت واحد ها و مراکز استان اشاره نمودند و نقش مسئولین برنامه ریزی و بودجه در کنترل و تحقق برنامه و بودجه  را مورد اهمیت قرار داده و  ارزیابی عملکرد بر اساس برنامه های پیش بینی شده را خواستار شدند.