با حضور مهندس موسوی مراسم معارفه مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی برگزار شد 1398/04/19

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم معارفه مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی و واحد ارومیه با حضور مهندس سیدمجید موسوی مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در واحد ارومیه برگزار شد.

مهندس موسوی در این مراسم با تبریک دهه کرامت گفت: امید است به برکت این ایام، خداوند توفیق موفقیت در این دنیا و سرای باقی را شامل حالمان کند و مورد شفاعت پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) قرار گیریم.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی چندی پیش به عنوان مولود انقلاب، سی و هفتمین سالگرد تأسیس خود را پشت سر گذاشت و با درایت و تصمیم حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) افقی نورانی در دانشگاه باز شد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی اظهار امیدواری کرد که با این تصمیم، عرصه برای نیروها و افرادی که پرورش یافته این انقلاب بوده و تجربیات مناسبی را در سایه آن به دست آورده اند، ایجاد شده تا بتوانند یک تحول اساسی و بنیادین را براساس سیاست و راهبردی حضرت امام خامنهای(مدظله العالی) ایجاد کنند.

مهندس موسوی با اشاره به حضور دکتر ولایتی در رأس هیات امنای دانشگاه افزود: امروز فردی پرچمدار اصلی این دانشگاه است که مورد تأیید مقام معظم رهبری است و دکتر طهرانچی فردی فعال در عرصه جهاد علمی و دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی است. تقدیر الهی بر آن بوده که این ذخیره انقلاب برای نظام حفظ شود و امروز ایشان با کسوت معلمی و استادی که در بسیاری از دانشگاه های کشور داشته، سکان و پرچم مدیریت عالی دانشگاه را به عهده بگیرد.

وی دانشگاه آزاد اسلامی را بزرگترین نهاد اجتماعی در سراسر کشور دانست و گفت: این نهاد مردمی در حوزه های مختلف علمی، پژوهشی و فناوری‌های نو، ظرفیت های بسیار خوبی را دارد.

مهندس موسوی ادامه داد: باید در شرایط تحولی امروز جامعه، رویکرد انقلابی و جهادی در عمل چراغ راه ما قرار گیرد. این فرصت ها همیشگی نیست، باید قدر این فرصت ها را دانست و اقدامات را به صورت جهادی و خستگی ناپذیر دنبال کنیم.

وی افزود: تجربه نشان داده هر زمان با همدلی و وحدت به صورت تیمی برای رسیدن به هدف تلاش کرده ایم، کارهای بزرگی به سرانجام رسیده است.

مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: امروز این دانشگاه با حدود یک میلیون و 300 هزار دانشجو، حدود 37 درصد آموزش عالی کشور را راهبری می کند و با بیش از 700 مدرسه سما در حوزه پرورشی و تعلیم و تعلم نیز فعال است.

مهندس موسوی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با برنامه ریزی سعی کرده تا در حوزه آموزش و پرورش، رسالت اصلی خود را ایفا کند و به همین منظور نیاز است در حوزه کارمندان و اساتید نیز حرکت های مناسبی صورت گیرد تا دانشگاه آزاد اسلامی به یک نمونه و الگو برای کشور تبدیل شود.

وی نگاه حراست را عمیق، تیزبین، مطالبه گر و رصدکننده خواند و افزود: حراست تلاش می‌کند با برنامه ریزی بلند مدت و دقیق یک رکن اصلی از مجموعه تحولی دانشگاه برای حمایت و محافظت از این سرمایه ارزشمند انقلاب باشد و از آسیب های احتمالی به این سرمایه اجتماعی جلوگیری کند.

در پایان این مراسم سعید صمدی به‌ عنوان مدیرکل حراست استان آذربایجان غربی و واحد ارومیه معرفی و از زحمات و تلاش های کاظم نجفی اسلامی سرپرست سابق تقدیر شد.