اعلام مراتب‌ سپاس‌ و تشكر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه از دانشگاهیان واحد ارومیه به جهت حضور پر شور در راهپیمایی روز قدس 1398/03/11

به گزارش روابط عمومی واحد ارومیه؛ دکترمحمود پوریوسف در پیامی از تمام استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه در استان آذربایجان غربی به پاس حضور پر شور در راهپیمایی روز قدس و مراسم مختلف در ماه مبارک رمضان تقدیر و تشکر کرد
در ابتدای این پیام آمده است: شما دانشجویان،کارمندان و استادان ولایت مدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه به خصوص جوانان پر شور و انقلابی که در طول ماه مبارک رمضان با حضور خود در مراسم بزرگداشت یاد شهدا و سوم خرداد، مراسم شب زنده داری لیالی قدر و همچنین حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس گرمی بخش جمع معنوی و سرمدی واحد ارومیه شدید.
این پیام می افزاید: ضمن سپاس به درگاه یزدان پاک برخود لازم می دانم از کلیه عزیزانی که در طول این  یک ماه آمدند و در تمام مراسمات، این دانشگاه را یاری نمودند بخصوص همکاران سختکوش در حوزه های معاونت فرهنگی دانشجویی، روابط عمومی، حفاظت فیزیکی و سایر کارکنانی که در این امر مارا یاری رساندند، تقدیر و تشکر نمایم .
در بخش پایانی این پیام آمده است: بدون شک همکاری خالصانه و دلسوزی همه شما عزیزان موجب دلگرمی مسئولین دانشگاه در دستیابی به قله رفیع علمی و پویایی هر چه بیشتر در توسعه کمی و کیفی خدمت رسانی به دانشجویان خواهد بود. در پایان از درگاه خداوند متعال سربلندی و موفقیت روز افزون همه را خواستارم.