مسابقات قهرمانی فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در ارومیه برگزارشد 1397/12/21

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ارومیه مسابقات قهرمانی فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با شرکت تیم های پیرانشهر، شاهین دژ،بوکان،خوی و ارومیه در سالن شهید امینی واحد ارومیه برگزار شد.
صمد کرمی مسئول برگزاری مسابقات گفت این مسابقات با حضور 70 ورزشکار در قالب 5 تیم در طی سه روز بصورت دوره ای برگزار شد که در پایان تیم واحد خوی با 12 امتیاز و ارومیه با 9 امتیاز و پیرانشهر با 6 امتیاز توانستند مقام های اول تا سوم این مسابقات را کسب کنند.
 کرمی افزود سطح کیفی این دوره از مسابقات بالا تر از دوره های گذشته بود و تیمها از سطح آمادگی بالایی برخوردار بودند که این موضوع باعث شد مسابقات با حساسیت بیشتری برگزار شود.
کرمی گفت :تیم قهرمان استان در سال 98 به نمایندگی از آذربایجان غربی در مسابقات کشوری دانشجویی حضور خواهد داشت.