مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه : 1397/09/07

مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه گفت: مسابقات تیراندازی به همت پایگاه بسیج کارکنان شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج بین کارکنان واحد ارومیه و سماء ارومیه برگزار شد.
صمد کرمی در حاشیه برگزاری این مسابقات در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ارومیه هدف از برگزاری این مسابقات را بزرگداشت هفته بسیج توسط کارکنان و اعضای هیات علمی و شناسایی استعداد های برتر در این حوزه عنوان کرد.
وی افزود: این سومین دوره برگزاری این مسابقات است و با توجه به استقبال گسترده کارکنان و اعضای هیات علمی پیش‌بینی می‌شود برگزاری چنین مسابقاتی ادامه دار باشد.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با توجه به جایگاه ورزش این واحد تصریح کرد: شور و شوق بی نظیری در اساتید، دانشجویان و کارکنان در مسائل ورزشی وجود دارد که ما را ترغیب به برگزاری هرچه بهتر این مسابقات می‌کند.
وی تصریح کرد:  در پایان این مسابقات امید عباسی مقام نخست، آرش کلامی مقام دوم و سجاد فتح نژاد مقام سوم را کسب کردند.