رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی: ملت قهرمان ایران اسلامی در آزمونی بزرگ، وحدت و همبستگی خود را با حضور یکپارچه در راهپیمایی روز جهانی قدس به نمایش گذاشتند 1397/03/20

دکتر محمود پوریوسف در حاشیه راهپیمایی روز قدس در گفت و گو باروابط عمومی واحد ارومیه گفت: «جمعه آخر ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس، یادگار جاویدان حضرت امام خمينى قدس سره است و امت محمدی با توشه ای بزرگ از بندگی خالصانه و جهاد با شیطان درون یعنی نفس اماره، ایفای نقش در میدان مبارزه با شیاطین بیرونی اعم از صهیونیسم جهانی، آمریکای مستکبر و اذناب و مزدوران منطقه‌ای، باشركت حماسى در راهپیمایی بزرگ روز قدس کردند.»
وی افزود: «روز جهانی قدس امسال با چند تحول مهم منطقه ای همراه شد که ضرورت حضور منسجم مسلمانان در صفوف فشرده را مضاعف می طلبید که به لطف خداوند این حضور غیر قابل وصف است.»
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی تاکید کرد: «رژیم غاصب صهیونیستی در هفتادمین سال اعلام موجودیت نامشروعش، با شعله های قیام انتفاضه چهارم روبرو شده و راهپیمایی های هفتگی" بازگشت" و خشونت عریان غاصبان فلسطین به سند رسوایی آمریکا و اسرائیل تبدیل شده است.»
وی عنوان کرد: «این تحول اساسى با افزایش اقدامات نابخردانه ترامپ که مهمترين آن انتقال سفارت به بیت المقدس بود اوج گرفت و ماهيت پلید‌ شيطان بزرگ را بيشتر نمايان ساخت و حتى موجب فاصله گرفتن هم پیمانانش دراين ماجراشد؛ موضع گیری کشورهای عمدتا همسو با آمریکا در شورای امنیت در مواجهه با قطعنامه پیشنهادی آمریکا که بر اثر فشار سنگین افکار عمومی جهان این واکنش به وجود آمد، موقعیت ممتازی را برای پیگیری آرمان های قدس عزیز پدید آورد.»
دکتر پوریوسف اذعان کرد: « روز قدس برای ما یک افتخار و کوبندگی جدی برای صهیونیسم است و برگزاری با شکوه این روز برای ما نتایج خوبی داشته است که امسال نیز این اتفاق مبارک با هوشیاری مردم بصیر و آگاه ایران اسلامی رخ داد.»
رئیس واحد ارومیه خاطرنشان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی، تنها نقشه راه امروز جامعه اسلامی براى حل مساله اول جهان اسلام يعنى فلسطين و قدس عزیز را نه در سازش و خيانت به آرمان قدس بلكه درادامه مقاومت بر مبناى دیدگاه وانديشه ناب امام راحل و نگاه روشن وفرامین امام خامنه اى می داند.»
وی در پایان تصریح کرد: «دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی نیز همدوش مردم قهرمان ایران اسلامی و استان، باتاسی از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب دراین راهپیمایی بزرگ شرکت و با آرمان های حضرت امام خمینی (ره) و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به سخنان دکتر ولایتی با مردم غزه افزود: «جمهوری اسلامی ایران در رأس جبهه مقاومت در حمایت از مبارزات مردم فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی و حامیانش به خصوص آمریکای جنایتکار، استوار ایستاده است.»