پیام تبریک سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی به مناسبت نابودی داعش 1396/09/04

به گزارش روابط عمومی واحد ارومیه در پیام دکتر محمود پوریوسف آمده است:
بسم الله ارحمن الرحیم
شجره خبیث و ملعون تکفیری داعش با وجود پشتوانه های قوی همچون آمریکا و رژیم ال سعود مدتها در منطقه با عث ناآرامی و فجایع بسیاری شده بود اما امروز عنایات خداوند ، رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری ، هدایت مرجعیت شیعه ، فرماندهی سردار دلاورِ اسلام قاسم سلیمانی و اتحاد و انسجام نیروهای جبهه مقاومت موجب نابودی و شکست مفتضحانه آنان شد و مقارن شدن این پیروزی با هفته بسیج حکمتی بود تا جهان بداند تفکر بسیجی ،عامل مهم شکست شجره خبیث داعش بود.
شکست سنگین حکومت خودخوانده داعش را به محضر رهبر معظم انقلاب، سردار سرافراز قاسم سلیمانی و خانواده معظم شهدا خصوصا شهدای مدافعان حرم و نیروهای داوطلب مردمی و ملت مظلوم عراق و سوریه و مردم عزیز ایران تبریک می‌گویم.
خداوند را شاکریم بار دیگر شاهد تحقق وعده نصرت الهی و پیروزی حق علیه کفر هستیم و این پیروزی قطعا نتیجه وحدت مسلمین و اطاعت از ولی فقیه است.
امیدوارم به زودی دنیا و به خصوص جهان اسلام از لوث تروریست ها و نیروهای تکفیری برای همیشه پاک شود و ملت ها با آرامش و امنیت در کنار هم زندگی کنند.
دکتر محمود پوریوسف
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی