پیام تسلیت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه 1396/01/28

بسم الله الرحمن الرحیم
 بارش باران در نقاط مختلف استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، بخصوص در شهرستان‌های آذرشهر و عجب‌شیر تبدیل به سیل و حادثه‌ای شد که متاسفانه در پی آن تنی چند از هموطنانمان فوت کرده و تنی دیگر مفقود و مجروح شدند. همچنین برخی از منازل مسکونی و بسیاری از زمین‌های کشاورزی و باغات نیز در این حادثه آسیب دیدند و خانواده‌ها متحمل ضررهای اقتصادی بسیاری شدند.اگر چه فقدان عزیزان سفر کرده در این امتحان بزرگ، سخت و طاقت فرساست، اما بی‌گمان، حکمت خداوند در حوادث ناگوار، برای مؤمنین که به بشارت پروردگار بر صابرین یقین دارند و در گریز از دامان مصائب ناگوار به ریسمان الهی چنگ می‌زنند، موجب تحکیم ایمان و تفکر در ذات فانی و ناپایدار دلبستگی‌های مادی جهان می شود. اینجانب با عرض تسلیت به همه داغدیدگان حادثه دلخراش سیل اخیر، خانواده‌های معزی و مردم شریف شهرهای عجب شیر و آذرشهر، برای بازماندگان از درگاه خدواند متعال صبر جمیل و برای عزیزان از دست رفته غفران الهی خواستارم.
دکتر عزیز جوانپور هروی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی