حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه در مراسم یادبود آیت الله هاشمی رفسنجانی 1395/10/22

مراسم یادبود ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام  امروز با حضور مسئولین کشوری و لشکری استان آذربایجانغربی و آحاد مختلف مردم در محل مصلی امام خمینی شهرستان  ارومیه برگزار  شد.
به گزارش روابط عمومی واحد ارومیه به مناسبت درگذشت جانسوز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام مراسم بزرگداشتی بدین منظور صبح امروز در محل مصلی امام خمینی ارومیه برگزار شد و قشر های مختلف مردم با حضور در این مراسم یاد و خاطره یار دیرینه امام و رهبری را گرامی داشتند.
قربانعلی سعادت استاندار آذربایجان غربی با تسلیت درگذشت آیت ا... هاشمی رفسنجانی  گفت : آیت الله هاشمی رفسنجانی در تمامی صحنه ها و لحظه های حساس نظام  همیشه در کنار امام راحل و رهبر معظم انقلاب بودند و لحظه ای نبود که در جریان انقلاب تاثیری اثرگذار نداشته باشند و مردم با حضور میلیونی خود در مراسم تشیع این مبارز نستوه بار دیگر نشان دادند که بر پیمان وعهد خود با انقلاب و رهبر کبیر انقلاب پایبند و استواراند .
وی آیت الله هاشمی رفسنجانی را از جمله افراد وفادار به نظام دانست و افزود: بعد از مقام معظم رهبری از کسانی که بیشترین نقش را قبل و بعد از پیروزی انقلاب در راه انقلاب داشته است، مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی بود که همیشه زندگی و سرمایه خود را وقف نظام و انقلاب می دانست.
این مقام مسوول با بیان اینکه زندگی مرحوم هاشمی رفسنجانی، مملو از وفاداری به ولایت فقیه و ولایت مداری است، اظهارداشت: بنا بر اذعان مخالفان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی وی در زندان تحت شدیدترین شکنجه‌ها قرار داشت تا از ادامه همراهی نهضت امام خمینی(ره) دست بردارد اما بعد از هر شکنجه تنها چیزی که بیان کرد فریاد ادامه مبارزه و یاری امام راحل بود. زمانی که استکبار و حکومت شاه در صدد نابودی خط اسلام و روحانیت بودند آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در زمره افرادی بود که به مبارزه با آنان پرداخت.
در ادامه حجه الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه با تاکید بر جایگاه آیت الله هاشمی نزد مقام معظم رهبری گفت: دشمنان برای اختلاف‌افکنی و جدا کردن وی از رهبری تمام تلاش خود را انجام دادند اما آیت‌الله هاشمی رفسنجانی هرگز از راه انقلاب جدا نشد.
وی با تاکید بر دوستی بلند و طولانی رهبر معظم انقلاب با مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: دوستی وی با رهبر انقلاب به سال 36 و در کربلای معلی برمی‌گردد که بعدها در جمله رهبری که فرمودند "هیچ‌کس برای من هاشمی نمی‌شود" و یا در جمله معروف آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که گفت "رهبری عشق من است" متجلی شد.
امام جمعه ارومیه با ذکر خاطره ای از سفر آیت اله هاشمی اینگونه بیانات خود را به اتمام رساند: مرحوم آیت الله هاشمی در سفری که به آذربایجان غربی داشت در جمع علمای استان گفت که بعد از ترور حسنعلی منصور به‌دلیل مظنون شدن به وی در 24 ساعت 9 ساعت تمام شکنجه شده و بارها از هوش رفته بود.
به گزارش روابط عمومی واحد ارومیه روز دوشنبه 27 دی ماه نیز همزمان با هفتمین روز درگذشت مجاهد فقیه آیت ا... هاشمی رفسنجانی مراسم یادبود در محل مسجد امام حسین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار خواهد شد.