با حضور جمعی از مسئولان انجام شد؛ معرفی رئیس دبیرخانه هیئت‌ امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌ غربی 1400/07/20

به گزارش روابط عمومی واحد ارومیه، مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌ غربی با حضور سرپرست این دانشگاه و رؤسای واحدهای دانشگاهی برگزار و احمد جعفریان به‌عنوان رئیس دبیرخانه هیئت‌امنای استان آذربایجان‌غربی معرفی و از تلاش‌های داریوش مولایی قدردانی شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی در این مراسم گفت: نیروی انسانی مهم‌ترین رکن مجموعه برای بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه است و این تغییر مدیریت چرخش نخبگان محسوب می‌شود.

فرامرز فتح‌نژاد اضافه کرد: تغییر مدیریت در حقیقت برای دستیابی به یک سیستم نظام‌مند و ایجاد تعادل و همدلی برای توسعه دانشگاه، پیشرفت و ارتقای جامعه دانشگاهی انجام می‌شود.

گفتنی است احمد جعفریان رئیس جدید دبیرخانه هیئت‌ امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌ غربی تجربه مدیریت گروه رشته ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و مدیرکلی آموزش و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه را دارد.